> Vacatures

Vacatures

Voor een grote marktleider binnen de beveiligingsbranche zijn wij op zoek naar werkzoekenden die versneld opgeleid willen worden tot beveiliger MBO-2

Beveiliger opleiding (BBL-2)

Type traject: BBL 2 Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW

De werkgever levert ICT diensten op het gebied van infrastructuur, end-user management en software-ontwikkeling. Dat doen zij in de vorm van outsourcing, projecten, advies en ict.

Medewerker Helpdesk (voor 40 uur per week)

Type traject: Leerwerktraject Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Leerling Verpleegkundige niveau 4 (28-32 uur per week)

Type traject: BBL traject Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW

Als Buitengewoon Opsporingsambtenaar werken in de gemeente Amsterdam zorg je er voor dat geen dag hetzelfde is. Je zorgt er voor dat overlast en problemen aangepakt worden.

Handhaver in opleiding (voor 24-36 uur per week)

Type traject: Leerwerktraject Situatie van de doelgroep: Werkend, Participatiewet, WW

Wil je de stap maken naar werken in de moderne industrie, met een goed loopbaanperspectief en salaris? Met een oriëntatietraject van 12 weken word je opgeleid tot gecertificeerd medewerker voor de industrie. Doorloop je dit met succes dan kun je direct aan de slag!

Type traject: Opleiding met baangarantie Situatie van de doelgroep: Werkend, Voortijdig schoolverlater, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

In dit intensieve leerwerktraject van een half jaar, waarin je vier dagen per week bij een opdrachtgever werkt en één dag per week een opleiding volgt, word je klaargestoomd tot elektromonteur.

Type traject: Elektromonteur energietransitie (voor 40 uur per week) Situatie van de doelgroep: Voortijdig schoolverlater, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Heb jij een passie voor techniek en buiten werken en lijkt het jou leuk om in de praktijk te leren hoe kabels en leidingen in de grond worden aangelegd?

Dan is deze BBL-opleiding wat voor jou!

BBL-opleiding leerling monteur (voor 40 uur per week)

Type traject: BBL opleiding leerling monteur Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

Wil je het diploma Verzorgende/MMZ - MBO-3 halen?
In mei 2020 start het voorschakeltraject van 4 maanden voor verzorgende/woonbegeleider voor de doelgroep volwassen bewoners met een geestelijke en/of een lichamelijke beperking.

Type traject: BBL - onder voorbehoud vanwege de Coronacrisis Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Voortijdig schoolverlater, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Vanuit het project "100 banen in de bouw", zijn opzoek naar kandidaten die een opleiding willen volgen tot

Leerling onderhoudsmedewerker gebouwen

Leerling schilder

 

Type traject: BBL Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Aankomende leerkrachten gezocht!
Je wilt kiezen voor een carrière in het primair onderwijs, maar je hebt nog nooit voor de klas gestaan? Of je bent al bevoegd, maar hebt heel lang geleden voor de klas gestaan? Dan is dit traject iets voor jou!

Type traject: Zij instromers Situatie van de doelgroep: Werkend, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Pagina's