> Werkzoekende of scholier

Werkzoekende of scholier

Werkenden / Werkzoekenden

Heb je werk, maar wil je je laten bij- of omscholen? Het Leerwerkloket groot Amsterdam geeft advies, ook over mogelijke financiële tegemoetkomingen.

Ben je op zoek naar werk? Weet je niet zeker of je oude opleiding en werkervaring nog aansluit bij de eisen van vandaag?  Ook hier kan het Leerwerkloket groot Amsterdam je van dienst zijn.

Zelfstandig zoeken naar vacatures

Scholieren

Zou jij graag werken en leren willen combineren op MBO nivo? Dan is een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) iets voor jou. BBL wordt ook wel werkend leren genoemd. Je gaat een arbeidscontract aan met een erkend leerwerkbedrijf en je sluit met het bedrijf én de school een Praktijkovereenkomst (POK). Daarnaast laat je je bij school inschrijven, ook dat gaat met een formulier: een onderwijsovereenkomst (OOK). Je gaat meestal één dag in de week naar school en daarnaast werk je 4 dagen in de week bij het leerwerkbedrijf.

Ben je leerling op de middelbare school en zit je in je examenjaar dan kunnen wij je ondersteunen bij het maken van een studie/beroepskeuze. Of studeer je al en twijfel je over de gekozen studie, ook dan kan het Leerwerkloket je verder helpen. Wij beschikken over gedegen testen die we kosteloos kunnen aanbieden.

 

Zelfstandig zoeken naar een BBL-plek

Heb je nog vragen of wil je graag een persoonlijk gesprek? Leerwerkloket groot Amsterdam wil je graag helpen.

Maak een afspraak met onze adviseurs.

Neem contact op met het Leerwerkloket Groot-Amsterdam