> (Aankomend) Leerkracht Basisonderwijs

(Aankomend) Leerkracht Basisonderwijs

Basisinformatie

Type traject: 
Zij instromers
Functieomschrijving: 

Aankomende leerkrachten gezocht!
Je wilt kiezen voor een carrière in het primair onderwijs, maar je hebt nog nooit voor de klas gestaan? Of je bent al bevoegd, maar hebt heel lang geleden voor de klas gestaan? Dan is dit traject iets voor jou!

Tijdens deze cursus dompelen we je onder in de wereld van het primair onderwijs en krijg je een basis om als groepsleerkracht van start te gaan.
Tijdens onze Crash Course in Onderwijs word je gekoppeld aan een leerkracht op een basisschool in Amsterdam. Daarnaast word je getraind en ontvang je concrete feedback van onze coaches die je gelijk kunt gebruiken in de klas. Elk schooljaar hebben wij plek voor 40 deelnemers, schrijf je dus op tijd in!
Let op: deze vacature is alleen interessant voor kandidaten die in Amsterdam willen werken.

Meer informatie:

Website schoolbureau

Aanbieder: 
Schoolbureau
Situatie van doelgroep: 
Werkend
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Starter
Regio: 
Groot Amsterdam

Toelatingseisen

Opleidingsniveau: 
Een afgeronde HBO of WO diploma
Vaardigheden: 
Heb jij/ben jij? - Creatief, flexibel, empathisch en stressbestendig; - Didactisch en pedagogisch sterk; - Passie voor het onderwijs; - Oprechte interesse in kinderen en hun ontwikkelingHeb jij/ben jij? - Een HBO of WO diploma; - Creatief, flexibel, empathisch en stressbestendig; - Didactisch en pedagogisch sterk; - Passie voor het onderwijs; - Oprechte interesse in kinderen en hun ontwikkeling.